Pool-biljardin jättitapahtuma Vaasassa 22.-26.1.2020!

 

Vaasan suurtapahtumaan Kaj Kunnas ja kattava TV-näkyvyys!

Vaasassa järjestetään 22.-26.1.2020 kahden lajin SM-kilpailut. Nelipäiväisen tapahtuman lajeina ovat 8-pallo ja 10-pallo, niin naisten- kuin yleisen sarjan osalta. Kisassa pelataan aikataulutetuin otteluin ja kisapöytiä on yhteensä 30 kpl!

Tapahtuman pääpelipaikkana toimii meren rannalla sijaitseva hotelli Scandic Waskia (Lemmenpolku 3, 65170 Vaasa), jossa kaikki kisapöydät ovat lähellä toisiaan, kahdessa eri tilassa. Tilojen välissä sijaitsevan ison tanssiravintolan lattialle pystytetään neljän pöydän finaaliareena ja sen tuntumaan rakennetaan katsomo.

Toinen kisapaikka on The Club Vaasan keskustassa (Kauppapuistikko 20, 65100 Vaasa), jossa pelataan osa alkukierrosten otteluista (to-la).

Molemmat pelipaikat tulevat tarjoamaan erinomaiset olosuhteet ja mm. reaaliaikaisen pistetilanteen (live score) mahdollistavat tabletit asennetaan jokaisen kisapöydän yhteyteen.

Tapahtuma on katsojille ilmainen joten tulethan Scandic Waskiaan ja The Clubiin kokemaan mahtavaa kisatunnelmaa sekä kannustamaan paikallisia pelaajia.

Kisakaaviot löytyvät 22.1.2020 alkaen tästä: