Pool-biljardin jättitapahtuma Vaasassa 22.-26.1.2020!

Vaasassa järjestetään tammikuussa 2020 kahden lajin SM-kilpailut. Nelipäiväisen tapahtuman lajeina ovat 8- ja 10-pallo sekä miesten että naisten osalta. Turnaukset tullaan pelaamaan isoihin voittomääriin aikataulutetuin otteluin. Tapahtuman pelipöytinä on 15 kpl Diamond sekä 15 kpl Dynamic III.

Tapahtuman pääpelipaikkana toimii meren rannalla sijaitseva hotelli Scandic Waskia (ent. Cumulus Resort Tropiclandia). Toisena pelipaikkana toimii The Club Vaasan keskustassa. Hotellilta on kuljetus The Clubiin. Molemmat pelipaikat tulevat tarjoamaan huikeat olosuhteet kisoille. Hotellin yhteydessä toimii myös kylpylä Tropiclandia, joten pelaajilla on mahdollisuus ottaa mukaan vaikka koko perhe.

 

Kisaan osallistuminen edellyttää turnauspaketin ostamisen - poikkeuksena ne järjestävien seurojen pelaajat, jotka osallistuvat aktiivisesti tapahtumajärjestelyihin. 

Kattava turnauspaketti ja saapuminen

Turnauspakettiin sisältyy 

  • Olosuhteet, isot voittomäärät & aikataulutus

  • Neljä yötä neljän tähden hotellissa

  • Neljä runsasta buffet-aamiaista hotellissa

  • Neljä kolmen ruokalajin lounasta

  • Kuljetus rautatieasemalta hotellille

  • Kuljetukset pelipaikkojen välillä

  • Pelaajille omat erikoishinnat hotellin ravintolassa

Hinnat

  • Aikuinen kahden hengen standard huoneessa  290€ /hlö 

  • Aikuinen yhden hengen standard huoneessa  450€ /hlö 

  • Lapsi (alle 14v) lisävuoteessa  110€/hlö  (max 2 per huone)

TURNAUSPAKETTI EI SISÄLLÄ KILPAILUMAKSUJA

  Kilpailumaksut määrittelee Suomen biljardiliitto, joista he ilmoittavat myöhemmin.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautuminen viimeistään 30.8.2019. Lisää tietoa näistä asioista pian...

Saapuminen

Vaasaan on erittäin hyvät junayhteydet. Esimerkiksi nykyiset aikataulut ja hinnat: Helsinki 17.14 - Vaasa 20.55, säästölippu hintaan 22 €. Tämän jälkeen tarvitsee vain hypätä tapahtuman shuttlebussin kyytiin, joka kuljettaa pelaajat suoraan asemalta hotellin etuovelle. Jos saavut omalla autolla, hotellilta löytyy iso ilmainen parkkialue.

TUPLA-SM TURNAUSPAKETIN VARAUS-, PERUUTUS- JA MAKSUEHDOT

TÄRKEÄÄ TIETOA!

Suosittelemme kaikkia osallistuja hankkimaan matkavakuutus ja tarkistamaan matkavakuutukseen sisältyvän peruutusturvan ehdot. Jos esimerkiksi joutuisi perumaan matkansa ylipääsemättömän esteen vuoksi, voi siitä koituneista peruutuskuluista hakea korvausta vakuutusyhtiöltään turnauspaketista ja vaikkapa ennakkoon maksetuista juna- tai lentolipuista.

Creative Operations Oy:n Tupla-SM varaus- ja peruutusehdot:

1. Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin Tupla-SM turnauspaketteihin, joiden myyjänä on Creative Operations Oy. Peruutusehdot ovat ehdottomia eikä asiakkaalla ole peruutusehtojen ulkopuolisia mahdollisuuksia perua varausta.

2. Oikeus peruuttaa varaus 30.8.2019 asti

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä varaus ilman mitään kuluja aina 30.8.2019 asti.

3. Oikeus peruuttaa varaus ajalla 31.8.2019-15.11.2019

Ajalla 31.8-15.11.2019 asiakkaalla on oikeus peruuttaa varauksensa. Tällöin peruutuskuluina veloitetaan 100 euroa.

4. Oikeus peruuttaa varaus 15.11.2019 jälkeen

Ajalla 15.11.2019 jälkeen asiakas voi perua varauksensa, mutta turnauspaketin hinnasta veloitetaan joka tapauksessa 100%.

5. Asiakkaan oikeus perua varaus, jos varaus tehdään 15.11.2019 jälkeen

Jos varaus on tehty 15.11.2019 jälkeen varattujen turnauspakettien osalta asiakkaalla on oikeus perua varauksensa 7 päivän kuluessa varauksesta. Jos asiakas kuitenkin maksaa varauksensa, ei hänellä ole oikeutta perua varausta, vaikka 7 päivää ei olisi kulunut.

6. Järjestäjän oikeus perua turnaus

Jos järjestäjä ei saa riittävää osallistuja määrää turnaukseen, on järjestäjällä oikeus perua turnaus ja samalla perutut turnauspaketit. Tällöin turnauspaketin hintaa ei veloiteta asiakkaalta tai se palautetaan asiakkaalle.

7. Henkilötietojen luovutus

Asiakas suostuu tämän lomakkeen täyttämisellä siihen, että Creative Operations Oy saa luovuttaa annettuja yhteystietoja Scandic Waskia hotellille sekä laskutuksesta vastaavalle Cash-In Consultingille. Turnauksen jälkeen tietoja säilytetään ainoastaan kirjanpitolain vaatiman ajan. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin tämän turnauksen järjestämiseen. Henkilötietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille.

Maksuehdot:

1. Turnauspaketin maksu erääntyy 15.9.2019

2. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus sopia osamaksueristä Cash-In Consulting tarjoamilla ehdoilla.

3. Jos varaus tehdään 15.9.2019 jälkeen, erääntyy turnauspaketti maksettavaksi 7 päivän kuluessa varauksesta. Varaus vahvistuu vasta, kun asiakas on suorittanut maksun. Mikäli maksua ei suoriteta 7 päivän kuluessa, varaus peruuntuu.